• sv
  • en

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Ingredienser

  • Fontana Saganaki
  • Tomater och gurka
  • Citronjuice
  • Salt

Gör så här

  • Ett enkelt sätt att äta den helt underbara saganakin. Servera som förrätt eller som tilltugg. // Åse Falkman Fredrikson – 56kilo.se


    Skär saganakin i större bitar. Stek ca 3 minuter på medelstark värme.


    Skär tomat och gurka i små bitar. Fördela ovanpå osten, pressa över lite citronjuice och dra ett varv med saltkvarnen.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept