• sv
  • en

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Ingredienser

  • 2 paket riven Fontana Feta Ekologisk, 300g
  • 150 g Fontana Äkta Grekisk Yoghurt (finns även som laktosfri)
  • 3 msk Fontana Olivolja Kalamata Extra Virgin
  • 2 st färska chilifrukter, ex. spansk peppar
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 msk äppelcidervinäger

Gör så här

  • Recept till 6-8 pers

     


    Dela chilifrukterna på längden och avlägsna kärnor och de vita mellanväggarna. Grovhacka sedan
    chilin.


    Lägg alla ingredienser – utom äppelcidervinägern – i en mixer. Mixa på låg hastighet
    tills dippen blir slät. Tillsätt olivoljan lite i taget. Rör ner äppelcidervinägern strax före
    servering.


    Den färdiga dippen håller i minst 4 dagar i kylskåp.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept