• sv
  • en

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Ingredienser

  • 4 - 6 seabreamfileèr
  • 500 g black eye bönor, kokta
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 citron, saften
  • 2 msk vetemjöl
  • Sallad:
  • 3-4 msk olivolja
  • 1/2 dl citronsaft
  • 1 dl persilja, finhackad
  • 10 kalamataoliver
  • 10 körsbärstomater
  • 1 msk mynta, finhackad
  • salt & peppar

Gör så här

  • Koka upp bönorna enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg de kokta bönorna i en skål och tillsätt 3 msk olivolja, citronsaft, salt och peppar och rör så att allt blandas ordentligt.

     


    Salta & peppra fisken och vänd den i vetemjöl. Värm upp olivoljan och stek filéerna tills de är gyllenbruna på båda sidorna.

     


    Blanda alla salladsingredienser och rör om.Servera bönorna till fisken och garnera med tomatsalladen.

    KALI OREXI!

    Tillagningstid 1 timme


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept