Hitta Måltid

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Ägghalvor med oliver

Ägghalvor 2.0. Tabasco, dijonsenap och oliver sätter smaken på dessa ägghalvor med lite mer sting i än de traditionella med dill och räkor.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 msk majonäs
  • 1/2 msk dijonsenap
  • 1/2 tsk Tabasco
  • Urkärnade Kalamonoliver

Gör så här

  • 8 ägghalvor

    Koka äggen ca 8–9 min så att gulan blir fast. Spola äggen i kallt vatten.


    Skala och dela äggen. Ta ut gulorna och mosa dem med en gaffel tillsammans med majonnäs, dijonsenap och Tabasco till en slät röra.


    Fördela röran i ägghalvorna. Lägg en oliv ovanpå varje halva och servera som drinktilltugg.

     


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept