• sv
  • en

Lediga jobb

Vi söker en driven Inköps- och kvalitetschef med affärskänsla – Stockholm

Dina arbetsuppgifter och ansvar

Som Inköps- och kvalitetschef på Fontana kommer du att ha huvudansvaret för inköp och kvalitet av våra produkter. Du ansvarar för hela inköpkedjan från val av produkt och leverantör till kvalitetssäkring av våra produkter. Kontinuerligt optimera hela inköps- och kvalitetsprocessen. I tjänsten ingår personalansvar och du är ansvarig för att leverera resultat inom din avdelning. För att säkerställa hela inköpskedjan kommer du att ha ett nära samarbete med leverantörer där du jobbar med långsiktiga relationer och ibland korta beslutsvägar. Övergripande fokus ligger på att utveckla företagets inköpsstrategier och tillsammans med företaget upphandla nya produkter, förpacknings- eller emballagelösningar. Rollen innebär ett nära samarbete med vd.

• Strategiska inköpsfrågor och avtal med leverantörer.
• Du vårdar och utvecklar befintliga leverantörskontakter.
• Driver, underhåller och utvecklar befintliga kvalitetssystem, samt implementering av kommande system.
• Genomför leverantörsbedömningar
• Delaktig i koncept- och produktutveckling.

Vem är du

För oss på Fontana är det viktigt vem du är och att du som person är driven, resultatorienterad med höga ambitioner. Du sätter konkreta mål och uppnår dem genom välgenomtänkta handlingsplaner. Du är självgående, tar ansvar för uppgifter, strukturerar själv och driver processer vidare. Du är social, matintresserad och affärsmässig med förmåga att hantera många kontaktytor.

• Du är en van och skicklig förhandlare med fler kontaktytor och många intressenter.
• Erfarenhet från detaljhandeln och internationella inköp
• Du kompromissar aldrig på kvalitet och eftersträvar alltid det bästa både i ditt arbete och i våra produkter.
• Du har erfarenhet inom kvalitetsarbete och god förståelse för hela varuförsörjningskedjan inklusive lager och produktion.
• Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Fler språk är meriterande.
• Du är prestigelös med förståelse för andra kulturer och seder, är lyhörd samt inger förtroende
• Du uppskattar snabbrörlig och föränderlig miljö med korta beslutsvägar samt utmaningar på både operativ och strategisk nivå.
• Relevant högskola/universitetsutbildning eller motsvarande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett roligt, självständigt och varierande arbete. På Fontana Food får du möjlighet att påverka, och tillsammans med företaget så jobbar vi mot gemensamma mål.

Vårt familjeföretag präglas av mångfald, kunskap och arbetsglädje och du blir en del av vårt härliga team av medarbetare med höga ambitioner.

Tjänsten är en heltidstjänst. Företaget följer kollektivavtal mellan Svensk handel och Unionen. Huvudkontoret ligger i Tyresö, Stockholm.

Tjänsten innebär en hel del resor.

Är du den vi söker

Skicka din ansökan via e-post senast 11 november tillsammans med ett personligt brev och cv till jobb@fontanafood.se. Var vänlig och märk din ansökan med tjänsten du söker till, då vi just nu rekryterar till fler tjänster. Skicka din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum.

Du är också välkommen att kontakta oss med eventuella frågor och funderingar kring tjänsten enligt nedanstående kontaktuppgifter.

Corina Papadopoulou. E-post: corina@fontanafood.se.

Vi undanber oss försäljningssamtal från rekryteringsföretag.

 


 

Vi söker nu motiverade och erfarna säljare på följande distrikt

• Värmland, Dalarna samt delar av Gävleborgs län.
Lämplig bostadsort, Karlstad-Falun-Borlänge.

• Västra Götaland.
Lämplig bostadsort, Falköping-Skövde-Skara.

• Stockholm
Lämplig bostadsort, Stockholm

• Örebro, Värmland, Västmanland samt delar av Södermanland - (Vik)
Lämplig bostadsort, Örebro-Arboga-Köping

Dina arbetsuppgifter och ansvar

Som säljare på Fontana Food blir du resultatansvarig för ditt distrikt och ditt ansvar är att skapa och utveckla goda affärsrelationer ute i butikerna. I rollen ingår att framförallt att hitta säljande lösningar i butiken med målet att göra Fontanas produkter lättillgängliga och synliga för konsumenten.

I arbetsuppgifterna ingår även att sälja in och följa upp nyhetslanseringar, kampanjer och att hjälpa butikerna med att förbättra sin lönsamhet. Du rapporterar till Säljchefen och kommer att ha en nära samverkan med både Säljkoordinator och kollegor på fältet.

Vem är du

• Du är en erfaren och motiverad Säljare som drivs av att skapa affärer, optimera kundernas försäljning och förstår vikten av alltid ge bra service, skapa och bibehålla långsiktiga relationer med kund.
• Du har gymnasieutbildning och minst 3 års erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln, gärna livsmedel och har en god ekonomisk, analytisk förmåga med fokus på kategoritänk.
• Du är strukturerad och har en god planeringsförmåga, är självgående, driven och ansvarstagande.
• Du driver försäljning mot uppsatta mål och har en utvecklad samarbetsförmåga och kan arbeta i team och motiveras av både utmaningar och framgång.
• Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder, är lösningsorienterad, motiverad och lyhörd.
• Du har B-körkort och viss datorvana då du arbetar med Ipad ute i butik.

Vi erbjuder

På Fontana Food får du möjlighet att påverka, och tillsammans med företaget så jobbar vi mot gemensamma mål. Vi erbjuder ett roligt, självständigt och varierande arbete.

Vårt familjeföretag präglas av mångfald, kunskap och arbetsglädje och du blir en del av vårt härliga team av medarbetare med höga ambitioner.

Tjänsten är en heltidstjänst. Företaget följer kollektivavtal mellan Svensk handel och Unionen. Huvudkontoret ligger i Tyresö, Stockholm.

Är du den vi söker

Skicka din ansökan via e-post senast den 11 november med ett personligt brev och cv till
jobb@fontanafood.se. Var vänlig och markera din ansökan med tjänsten du söker till, då vi just nu rekryterar för fler roller. Skicka din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum.

Du är också välkommen att kontakta oss med eventuella frågor och funderingar kring tjänsterna enligt nedanstående kontaktuppgifter.

Säljkårschef Niclas Petersén, Telefon: 070-432 65 37 E-post: niclas@fontanafood.se

Vi undanber oss försäljningssamtal från rekryteringsföretag.