• sv
  • en

Lediga jobb

Fontana söker en Key Account Manager / KAM – Dagligvaruhandel

Dina arbetsuppgifter
Som KAM på DVH kommer du främst ansvara för AXFOOD & BERGENDAHLS. Vi söker en målinriktad, affärsmässig och lyhörd KAM med erfarenhet inom dagligvaruhandeln som kan säkerställa att nya affärsmöjligheter skapas och förvaltar existerande relationer. Du kommer att rapportera till vår försäljningschef.

-  Arbeta långsiktigt och strategiskt med ansvar för företagets största kedjekunder
-  Strategisk planering och kundbearbetning med tydliga mål
-  Deltar i företagets övergripande verksamhetsplanering och budgetering
-  Medverka till att utveckla, utforma och implementera försäljnings- och prisstrategi
-  Du är van vid kategoriarbete och har erfarenhet av de krav som ställs på central kundnivå
-  Ge input till koncept och produktutveckling
-  Planering och uppföljning av försäljningsaktiviteter
-  Driva kontinuerliga förbättringsaktiviteter med syfte att säkra Fontanas konkurrenskraft genom förbättrad kvalitet, lyhördhet och kundnöjdhet

Vem är du
Som person är du resultatorienterad, uppskattar konkreta mål och uppnår dem genom väl genomtänkta aktiviteter, verktyg och handlingsplaner. Du är självgående, strukturerad och tar ansvar för dina uppgifter och driver processer vidare. Du är social, affärsmässig med förmåga att förhandla och driva affärer.

-  Gärna 3 års erfarenhet av försäljningsarbete, helst inom livsmedelsbranschen
-  God ekonomisk förståelse och stor vana att arbeta med Officepaketet är ett krav
-  Utpräglat ordningssinne med mycket god planeringsförmåga
-  Du är analytisk, resultatinriktad och samtidigt lyhörd
-  Du har goda kunskaper i presentationsteknik
-  Eftergymnasial utbildning i försäljning, marknadsföring, ekonomi eller motsvarande kan vara en bonus
-  Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och aktivt bidra till Fontanas gemensamma framgång och värderingar
-  Du har B-körkort

Vi erbjuder
Ett roligt, självständigt och varierande arbete. På Fontana Food får du möjlighet att påverka, vi vill lära oss av din kunskap och erfarenhet samtidigt som du får lära dig av oss.

Vårt familjeföretag präglas av mångfald, kunskap och arbetsglädje och du blir en del av vårt härliga team av medarbetare med höga ambitioner.

Tjänsten är en heltidstjänst. Företaget följer kollektivavtal mellan Svensk handel och Unionen. Huvudkontoret ligger i Tyresö, Stockholm.

Tjänsten innebär resor, uppskattningsvis minst 15-20 resdagar per år över hela landet.

Fontana är ett familjeägt företag och etablerat varumärke med idag 39 medarbetare. Med snart 40 års erfarenhet inom livsmedelsbranschen har vi en unik historia, gedigen kunskap och tradition från medelhavet med fokus på den grekiska matkulturen. Vi är hängivna smaksökare som ständigt letar efter produkter av högsta kvalitet för att erbjuda kunder och konsumenter det bästa av Medelhavet med fokus på Grekland. Vi söker nu en driven KAM med erfarenhet från dagligvaruhandeln som kan förvalta och utveckla affärer tillsammans med våra kunder.
Läs mer om oss på www.fontana.se

Är du den vi söker?

Din ansökan

Skicka CV och personligt brev till jobb@fontanafood.se. Sista ansökningsdatum: 12 november.
Eventuella frågor besvaras av försäljningschef Conny Lantzconny@fontanafood.se  |
Tel: 070-913 41 31

Vi undanber oss försäljningssamtal från rekryteringsföretag.

__________________________________________________________________________________

Publiceringsdatum 2017-07-25

Fontana söker en motiverad och matintresserad säljare till norra Stockholm

Fontana Food AB är ett familjeföretag, drivs idag i andra generationen och har 40 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos Papadopoulos var först i Sverige med att sälja halloumi. Numera är den högt älskad i hela landet.

Framgångssagan fortsätter, vi växer och behöver förstärka vår säljkår inom dagligvaruhandeln ytterligare.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som säljare på Fontana blir du resultatansvarig för ditt distrikt i norra Stockholm och din uppgift blir att skapa och utveckla goda affärsrelationer ute i butikerna.

Vad vi söker i dig som säljare: Vi tror att du har fingertoppskänslan för försäljning, du gillar att bygga relationer och brinner för att erbjuda säljlösningar för dina kunder. På Fontana är vi alla hängivna smaksökare och vi vill att våra produkter ska vara lättillgängliga och synliga för våra konsumenter.

- Du är matintresserad och känner en stolthet att jobba med högkvalitativa produkter.

- Du är en erfaren, lyhörd och motiverad säljare som drivs av att skapa affärer, optimera kundernas försäljning och förstår vikten av att ge bra service och skapa och bibehålla långsiktiga relationer med kund.

- Du har gymnasieutbildning och minst 3 års erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln, gärna livsmedel och har en god ekonomisk och analytisk förmåga. Gärna erfarenhet av kategoriarbete.

- Du är strukturerad och har en god planeringsförmåga, är självgående, driven och ansvarstagande.

- Du driver försäljningen mot uppsatta mål och har en utvecklad samarbetsförmåga och kan arbeta i team och motiveras av både utmaningar och framgång.

- Du har B-körkort och viss datorvana då du arbetar med en handdator (Ipad) dagligen i butik.

Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och vara med att bidra till Fontanas gemensamma framgång och utveckling.

Vi erbjuder ett roligt, självständigt och varierande arbete. Vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål och vårt företag präglas av mångfald, kunskap och arbetsglädje och du blir en del av vårt härliga team av medarbetare med höga ambitioner.

Tjänsten är en heltidstjänst. Företaget följer kollektivavtal mellan Svensk Handel och Unionen. Huvudkontoret ligger i Tyresö, Stockholm.

Är du den vi söker?
Skicka CV och personligt brev till jobb@fontanafood.se. Sista ansökningsdatum: 24 september.
Eventuella frågor besvaras av Niclas Petersenniclas@fontanafood.se  | Tel: 070-432 65 37