• sv
  • en

Lediga jobb

Vi växer och söker en motiverade och erfaren säljare i distriktet Norra Göteborg, Bohuslän samt Vänersborg och Trollhättan

Dina arbetsuppgifter och ansvar

Som säljare på Fontana Food blir du resultatansvarig för ditt distrikt och ditt ansvar är att skapa och utveckla goda affärsrelationer ute i butikerna. I rollen ingår att framförallt att hitta säljande lösningar i butiken med målet att göra Fontanas produkter lättillgängliga och synliga för konsumenten.

I arbetsuppgifterna ingår även att sälja in och följa upp nyhetslanseringar, kampanjer och att hjälpa butikerna med att förbättra sin lönsamhet. Du rapporterar till Säljchefen och kommer att ha en nära samverkan med både Säljkoordinator och kollegor på fältet.

Vem är du

- Du är en erfaren och motiverad Säljare som drivs av att skapa affärer, optimera kundernas försäljning och förstår vikten av alltid ge bra service, skapa och bibehålla långsiktiga relationer med kund.

- Du har gymnasieutbildning och minst 3 års erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln, gärna livsmedel och har en god ekonomisk, analytisk förmåga med fokus på kategoritänk.

- Du är strukturerad och har en god planeringsförmåga, är självgående, driven och ansvarstagande.

- Du driver försäljning mot uppsatta mål och har en utvecklad samarbetsförmåga och kan arbeta i team och motiveras av både utmaningar och framgång.

- Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder, är lösningsorienterad, motiverad och lyhörd.

- Du har B-körkort och viss datorvana då du arbetar med Ipad ute i butik.

Vi erbjuder

På Fontana Food får du möjlighet att påverka, och tillsammans med företaget så jobbar vi mot gemensamma mål. Vi erbjuder ett roligt, självständigt och varierande arbete.

Vårt familjeföretag präglas av mångfald, kunskap och arbetsglädje och du blir en del av vårt härliga team av medarbetare med höga ambitioner.

Tjänsten är en heltidstjänst. Företaget följer kollektivavtal mellan Svensk handel och Unionen. Huvudkontoret ligger i Tyresö, Stockholm.

Är du den vi söker

Skicka din ansökan via e-post senast den 21 april med ett personligt brev och cv till
jobb@fontanafood.se. Var vänlig och markera din ansökan med tjänsten du söker till. Skicka din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum.

Du är också välkommen att kontakta oss med eventuella frågor och funderingar kring tjänsterna enligt nedanstående kontaktuppgifter.

Säljkårschef Niclas Petersén, Telefon: 070-432 65 37 E-post: niclas@fontanafood.se